Sven Otto Littorin

Det är ett osedvanligt energiskt självberikande säckgäng vid regeringsmakten just nu.

Inga skandaler tycks bita på Moderatarna. I synnerhet inte om det är män, som gjort skandal. Kvinnorna (Borelius Stegö-Chilö) fick sparken innan dom ens hunnit börjat. Tobias Billström, som licensskolkat sitter lugnt kvar. Bildt bryr sig inte, Borg och Littorin har rökt braja i parti och minut. Fjollminister Carlgren har fuskat till sig extra slantar från riksdagen.

När ska skandalerna kräva nån tribut, i form av avgång. Men det är klar, ingen normal människa lämnar väl platsen närmast köttgrytan frivilligt.

140024-38
Att arbetsmarknadsminister Sven Ove Littorin inte har någon (erkänd) akademisk examen, det har vi förstått sedan länge. Det är ju beklämmande att han måste köpa en examen, från ett amerikanskt fakenuversitet. Det skulle nästan vara kul att se hans examensuppsats! Men så elaka ska vi väl ändå inte vara!

Men att han köpt en examen från ett fuskuniversitet i USA, och sen låtsas som det regnar, är naturligtvis skandal. Han som predikar etik och moral, och vikten av att arbete, och inte ligga samhället till last. . Det tycks bara gälla andra, och inte han själv!.

Moderatsäckgänget har vi fått för våra synder, det är tre år kvar på mandatperioden, och fetet är naturligtvis Göran Persson´s, som drabbades av storhetsvansinne och moderat feberyra, som gjorde att vanligt folk inte längre kunde rösta på såssarna. Och dom andra godsägarna och förmögna, höll väl till höger/höger som vanligt.