AMF

Vad säger man om AMF - Elmehag-soppan? Elemhagen lurade skjortan av styrelsen. För övigt ser han ut som Sjökvisten,  handlar´n i Åsa-Nisse. Om det är bra eller dåligt attribut - låter jag vara osagt!

Den högklassiga AMF-styrelsen är knappast bättre än kvarterets akvariefisk-förening upa. Det är helt sanslöst, det dom säger som (bort)förklaring. Det är lätt att ge bort andras pengar, och givetvis skriver Elemhagen förslaget till pensionsuppgörelse, det inser alla!

LO´s Vanja Lundby Wedin är så dålig, så det inte är sant. Vilken bortförklaring hon än väljer, är förtroendet sedan länge sedan borta. Hon tycks säga;
  • Jag har förtroende för mina medlemmar
Frågan är om motsatsen gäller.

Den stora boven, som vanligt, är förre LO-pampen Erland Olausson. Han sitter  i AMF - ersättningskommittén, och sen accepterade han 6-7 ggr större ersättning (än han  numera vill vidkännas)  till kompisen Sjökvist  f´låt Elmehagen! Utan att reagera.

Till pjäsen hör att Olausson fått lägenheter till halva släkten i Stockholm  innerstad (mot alla etiska normer) bl.a.  av till AMF knutna fastighetsföretag.   Där just kompisen Sjökvist huserat vilt med pensiontagarnas pengar.

Någon som är förvånad?