Fredrik Lindström

För inte så länge sedan, när M och jag väntade på Stockholms Central för den dryga tre timmar långa (eller korta för den som vill) tågresan till Sundsvall, började hungern härja i våra sargade kroppar. Sundsvallståget avgår vanligtvis från spår 8, ibland spår fyra - men oftast spår åtta, som ligger i den norra delen, vilket kanske inte är så konstigt. Sundsvall ligger norr om Stockholm, förtydligande om detta är nästan onödigt,  men det kanske är någon obekymrad sörlänning  med bristfälliga geografikunskaper som  oförhappandes läser denna anspråkslösa blogg. Allt nog och emedan.

I Centralhallens norra del på vänster sida, om man kommer från nyssnämnda Centralhall finns ett ställe där man kan köpa asiatisk snabbmat (Asian Station) och brevid finns möjligheter att köpa pizza slicar.

När vi stod där utanför och funderade på asian eller pizza kommer ingen mindre (eller större för den som vill det) än Fredrik Lindström gående förbi oss, in på Asian Station, beställer mat som han sedan - som vi uppfattar det - obekymrat, men koncentrerat äter vid ett av borden. Så kan det gå - om inte haspen är på. Här pratar vi om nästan kontakt, det handlar om dm!

140024-9 

Fredrik Lindström föddes 1963 i Eskilstuna. Han har varit ståuppare och gjort mycket TV. Hans nuvarande nisch är språkprogram på TV. Just nu går programserien Världens modernaste land. Tidigare serier har varit Värsta språket och Svenska Dialektmysterier. Han verkar gilla dialekter och hoppar själv gärna mellan Eskilstunamål, Örebro-dialekt och hamnar inte sällan i  något Norrländskt idiom. Nya serien är inte lika bra som dom tidigare - men sevärd ändå!

Kommentarer
Postat av: ROOMSERVICE

Vi kallade Fredrik för Bongo. Han var med i ett hårdrocksband på den tiden, om det var Crystal Pride eller Tourch, minns inte...jo Fredrik "Bongo" Lindström. var med i CP och spekade trumor! Vi hade maskerad en gång i Slottsskolans matsal - hon som hade maskeraden var nog lite kär i Fredrik för han vann maskeraden - utklädd till Beethoven (om jag minns rätt kompositör nu..) - men han var definitvt inte den som var bäst utklädd....

http://www.metal-archives.com/band.php?id=3402

Postat av: Sylvia

Tänk vad du frotterar dig med kändisar.
Ser med iver fram emot BG-avsnittet.
GOD JUL!

2006-12-23 @ 18:53:04
URL: http://pantersylvia.blogg.se
Postat av: En liten tant svarar alla

Andlös! Så nära!!!
God fortsättning på helgen!

2006-12-25 @ 20:07:11
URL: http://tant.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback