Steffo Törnqvist

På Operabarens backficka har jag bara varit en gång. Det var för några år sedan. Det var i samband med jobb, och tillfälliheternas spel. Vi var i trakterna och tyckte att vi skulle gå in där - och det gjorde vi. Det fanns mat och dryck i olika prisklasser, inte så fasligt dyrt och väldigt dyrt.

Vid bordet bredvis oss satt TV4-proflen, Steffo Törnqvist och smörjde kråset tillsammans med sin - som jag förstod det - tonårige son (Max).  Dom verkde komma väl överens, det ser man på kroppspråket och på hur ordens sägs mm.

140024-20

Steffo Törnqvist, är journalist, författare och bl.a. programledare i TV4-nyhetsmorgon. Han är sambo på Östermalm i Stockholm med Anna Normella som har två barn, själv har han en son. Han är lärarutbildad och uppvuxen i Linköping, han verkar vara en habil journalist, med nischning mot mtcket lönsamma extraknäck som föreläsare och moderator när storföretag har sammankomster, samt göra TV och skriva om god mat och dryck. Han kan vara en bra murvel - men i mina ögon är han inte särskilt trovärdig, pga den intressekonflikt som uppstår när han dag 1 är rolig prick hos storföretaget AB Ab, och dag 2  i TV soffan ska ställa kritiska frågor om nyssnämnda företags verksamhet. Han är lika lite/mycket troväridg som Erik Fichtelius som politisk reporter.

Kommentarer
Postat av: Lena

1 februari ?? Är det slut nu ???
Nu ska du inte vara sånn - kom igen - det här är ju kul ju.....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback