Gott nytt år

På tajgan några mil norr om Sundsvall är det vinterväder, lätta snöflingor hoppar glatt lekande omkring i den niogradiga grådisiga vinterluften.

Igår var det bistrare 17 grader. Vi är hos mamma, som har kallt inomhus. 16 grader är inte kul! Tack och lov har vi  (d.v.s M) hittat reglaget för värmen på elpannan och har lyckats hotta upp inomhusvärmen till mera normala 20 grader. Vilket känns bra för min värmetörstande kontorskropp.

Alliansregeringen har vi fått för våra synder. Veckan magplask står näringsminister Maud Olofsson för. Hon hävdar att starka kvinnor hotar "männen", och det har hon sannolikt rätt i.

Sen går det rejält snett, när hon utger sig för att vara stark kvinna, och därmed - p.g.a. sitt kön - blir idiotförklarad i parti och minut. Men dessa berättigade stolleprovsutmärkelser har inget med kön att göra. Det handlar om politisk inkompetens, på hög nivå! Jag säger bara Vattenfall, satsningar på kol och kärnkraft och dödsdansen kring Saab. Hon är med utmärkt beröm underkänd som statsråd. Även smånissarna Odell, Tolgfors och inte minst fakeminister, Sven Otto Lottorin, tillsammans med socialförsäkringens bödel Cristina Husmark-Pehrsson är - typ, helt  värdelösa (för svenska folket). Politiskt "utskott" - oavsett kön!

Av mitt sekulariserade inlägg återstår bara att tillönska alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR.



Kommentarer
Postat av: Ökänd

Ett riktigt GOTT NYTT ÅR till dig med. Kan berätta att jag i höstas halkade in på en ny yrkesbana. Skriver på frilansbasis i lokaltidningen. Det du! :)Något för dig att ta efter?

2009-12-31 @ 20:24:43
Postat av: SolSkuggan

Gott nytt år till er alla

Må livet fara varsamt fram..

Kramar

Från oss alla

Familjen C


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback