Slappardag

Juldagen blir lite grand en slappardag. Det är ju - även om det inte behöver vara det - en viss anspänning inför julafton. Saker ska fixas och donas. Vi har visserligen minskat antalet julklappar på senare år, men julbordet är fortfarande viktigt. Anpassningar görs varje år. Våra favoriter följer med. Sill, ägghalvor, prinskorv, syltor, marinerade vitlöksklyftor, rödbetssallad, köttbullar, revbensspjäll, skinka, lax och korvar av olika slag mm. Enligt  uppgift var julförtäringen tillfredsställande. För den som inte känner til byråkratspråk, kan jag berätta att mixen av mat och det  omkringliggande var helt okej!  

Beskedliga 14 grader idag. Plommonträdet ligger lågt!


Vi är kattvakt och vi sköter vårt åliggande - tror/hoppas jag, på bästa sätt. Katten Doris, trivs bra hoppas/tror vi. Hon har i alla fall tagit över befälet över vår anspråkslösa boning. Hon spinner och vill vara i centrum. Vi spelar lojalt med!


Det har - som sagt - varit lugnt i helgen. Vi (M och jag) har besegrat barnen (J1, J2)  i sällskapsspel (Besserwisser och På spåret) Det tycker vi är kul. Kanske har vi mer erfarenhet och/eller bättre allmänbildning! Barnen hänvisar till otur (för deras räkning)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback