Guld och bonus

Äntligen en OS-(guld)medalj till Sverige, genom skidoraklet Charlotte Kalla. Hon har vinnarskalle, hjärta/lungor och mental förmåga av toppklass.

Bronsplatsen var också inom räckhåll! Anna Haag var några få sekunder, för sen - för att nå den åtråvärda bronsmedaljen! Bra jobbat ändå! Grattis och hurra! Vi  (Sverige) är nog världsbäst ändå

Alla hotellutsikter är inte av toppklass, som t.ex. Park Hotell på Avenyn i Göteborg. När Osbourne, J1 och jag bodde på Waldorf Astoria i New York (city) hade vi inte ens utsikt över  Park Avenue! Sett i backspegeln, är detta inte någon höjdare - men en bagatell. Jordbävningen på Haiti, är ingen bagatell. Ibland behövs perspektiv i tillvaron!

Central Hotell på Vasagatan har bra sängar, bra frukost och nära till det - som bör vara nära till! Utsikten är B? Minus fyra och snöblandat regn, är väl omedelbar humörhöjare (oavsett hotellrumsutsikt)!

 

Efter jobbet träffade jag JC i hans övernattningslya i gamla stan. Frånsett allmän och specifik social koversation, planerade vi vår 4dagarsexpedition till Brysssel i slutet av mars. Då ska vi f.ö. ta en dagtur till Spa. Om vi vågar. Tåg har krockat söder om Bryssel idag. Tolv döda. Det är riskabelt att leva och att resa! Mer riskabelt att inte!

 

Drömde att jag läste en rubrik på löpet - men det var nog en mardröm!

  • Bankdirektörer tackar nej till bonus, eftersom dom inte gjort sig förtjänt av den! Dom ber samtidigt om förlåtelse för sin girighet!

Kommentarer
Postat av: Annika

hoppas du sanndrömmer!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback