Hallonbergen

Gissa vad detta är?


En matta förstås! Inte direkt persisk, dom är nog 8-10 gånger dyrare. Detta mästerverk har inköpts på IKEA idag. Birsta-området, strax norr om Sundsvall, där IKEA är beläget ger väl inte direkt några omedelbara glädjeyttringar, men det mesta finns där.

Glada i hågen åkte vi dit för att dels kolla på kök, det lutar åt att vi satsar på byte i höst. IKEA är stora på kök (också). Mycket finns att välja på! Vidare skulle jag köpa en extern hårddisk för att samla ihop musik, som finns på olika lagringsmedia. Slutligen skulle vi köpa restnoterade upphängningsanordningar till badrummet på nedre våningen. Det är dags att göra klart det nu. Tyvärr fanns inte det vi ville, vilket leder oss till borrning och annat, men det kan jag berätta om en annan gång. En Seagate hd, 260 gig för 499 kr hittar jag iaf på Media Markt.




Det var inte direkt planerat att vi skulle köpa en rumsmatta för 700 balubas, men vi var starka idag. Det påminner mig f.ö. om när vi bodde i Bålsta och åkte till Hallonbergen (käckt namn, kanske inte en idyll - men ändå!) för att köpa barnsäng på Coop där. Då kom vi hem med en skinnfåtölj istf barnsäng. Så kan det gå - om inte haspen är på. J1 hävdar att mattan signalerar "gammfolk", vilket i några avseenden inte kan förnekas!

Det har varit lite svalare väder på tundran i Sundsvall, en del regn har fallit. När det regnar tittar man mer på TV än vanligt! Frågan är om TV4 binder ris för egen rygg! I lördags kollade vi Krysset med Gry Forsell från Grönan. Programmet inleds med ett intro på cirka 10 minuter, sen följer reklam och programinformation på 8 minuter. Hur kul är det! Lotta på Liseberg var något generösare, efter inledningen på 17 minuter, följer en paus på 7 minuter. Det är nästan omöjligt att se TV på det sättet. Enklast är givetvis att titta på något annat kulturprogram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback