Esse

Vintern håller sig kvar på tundran. Då är i jag i mitt esse i köket. Jag har inget emot att laga mat, men jag lagar helst mat, där det finns marginaler, gärna grytor, steka en biff kan jag också göra. På bilden finns råvaror (dock inte alla)  till två middagar, men det kanske jag inte behöver förklara!

Jag har ett spännande fiskgryteprojekt på gång till imorron fredag!


Coca Cola har ännu inte trängt ut den svenska julmusten, även om CC storsatsar på massiv reklam.

Sista fjorton dagarna har jag - på något sätt - gått i ide. Även om jag inte direkt pigg som en lärka lämnade den varma sängen kring sju, var jag som regel uppe med tuppen. Nu blir det gärna nån sovtimme till. Det känns inte som bra använd tid - om jag säger så! Inte känner man sig piggare heller! Visserligen var jag i Stockholm igår, och då tvingades jag kliva upp, redan kvart över sex. Men det funkade det med, dock sovmorron igen, idag - torsdag.

 

I övrigt inte så mycket. Kungens eskapader är redan uttjatade. De ledande politikerna håller sig undan. Det är precis som vanligt! Jag har redan skrivat om pensionsbluffen (nya pensionssystemet). Det är redan sämre för oss femtitalister. Men 27-åringen, ligger sämre till. Hans/hennes ålderspension lär ligga kring 48% av slutlönen. Grattis - och lycka till. Vi har dom politiker vi förtjänar.

 

Är det inte dags för payback till folket snart? Vi har räddat bankerna 2 ggr på kort tid, vi har räddat IT (bubblan) med skattemedel. Nästa bubbla är fastighetsmarknaden. Då får jag (och övrigt småfolk) rädda kapitalet igen. Grattis - och lycka till, säger jag till mig själv (och övriga som känner sig delaktiga).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback