Moderata mutkolvar styr Sverige

Inget åtal för Sofia Arkelstens mutresor och billån. Man kan ju fråga sig när muta, jäv och bestickning uppstår? Enligt åklagaren ska det vara tråkigt reseprogram, då är det inte muta! Det låter helt orimligt, själva grejen med resan är ju att hon ska påverkas, vilket hon också gjort, enligt riksdagsreferat. Att som miljötalesperson låta sig bjudas av oljebolaget, SHELL - det låter helt sanslöst, omdömeslöst och korkat, om man vill inge förtroende för sin politik!

Själv kan jag bara be att få anmäla mig till någon tråkigt mutresa, helst till Västindien, Azorerna eller någonstans i Indiska oceanen.

Carl Bilds eskapader ska vi ju inte bara prata om. Lundin oil - typ. Där kan vi inte gjuta olja på vågorna!

Jag vill också ha en mutlägenhet i centrala Stockholm, som nya socialförsäkringsminister Ulf Kristensson har fått. Han har fått en mutlägenhet vid  Kungsholmstorg. Där kan jag också tänka mig att ha en övernattningslya.

Det är bara att lyckönska svenska folket till valet av våra modera mutkolvar - som vi får dras med i fyra år till (minst). Trängseln är stor runt "köttgrytorna". Där slår man sig inte in.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback