Resorb

Min favoritfåtölj. Här sitter jag och tittar på TV. Alldeles för ofta. Dock mindre och mindre på TV4. Det är näst intill omöjligt att kolla söndagsfilmen. Vem vill ha en paus på 22 minuter, mitt i filmen?

Tavlan till vänster vann jag på ett konstlotteri på jobbet i borjan av 90-talet. Den var då värd kring 3.000 kr. Nån som har någon aning om vad det är, och ev värde?

Igår hälsade vi på mamma, Hon var klen när vi kom, men med resorb, rikligt med övrig vätska, och sen stekt bacon med morotsstuvning och potatis - piggnade hon på sig.

 

J2 och J hemma på söndagsmiddag, kycklinggryta, ris, sallad och julmust. Till helgen kommer globetrottrarna (J1 och I) hem, efter tre veckor på Filippinerna.

 

Det är lugnt i politiken. Såssarna har väl sitt, och alliansen fortsätter med sin statskupp i det tysta. Statskuppen består i att ta från dom fattiga och ge till dom rika, samt sälja bort så mycket statlig egendom (alltså delvis min) som möjligt. Utan motvikten staten blir det lättare att genomdriva de marknadsliberala regler som moderaterna vill ha. Men det har väl du - kära läsare - redan förstått!

 

Nu ska jag plåga mig med Beck i TV4 - trots allt. Sen blir det sängen. Frid!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback