Valfläsk och valflint

När man börjar föryngra, är det svårt att stanna upp. Vän av ordning kanske undrar var det kvarvarande plommonet tog vägen. Det undrar vi också. Teorin är att den är pallad Så kan det gå - om inte haspen är på!


Makrohösthäcksblad. Fina färger.


Det som återstår av nerklippning är häcken till vänster i bild, men där är vi inte riktigt synkade med grannen, kanske nästa år!

 

Det mesta talar för ytterligare fyra år med Alliansen. Kollade nyss TV-debatten. Dom rödgröna når inte fram, oavsett argument, och har dom argument, blir dom stoppade av utfrågarna, som alldeles säkert är borgerliga, i vart fall Mats Knutsson, som försöker dölja sin kala hjässa med att kamma håret över flinten.

 

Maude är så självgod att hon nästan spricker - det kanske lockar röster, inte vet jag. Major Björklund är så dålig så det inte är sant. Reinfeldt vägrar se människan, och är helt i avsaknad av empati. Göran Hägglund är en parantes.

 

Underklassen inkl. deras avkommor kan räkna med  fyra tuffa år till, och behoven av soppköken och nödhärbergen lär inte direkt minska. Kanske något för Olofssons entrepenörer? Hon lever i sin egen värld, världsfrånvänd, hon har aldrig varit fattig, och underklass, då pratar man inte som hon gör. Riksdagens största nolla. Nolla två är partikompisen Fredrik Federlay, say no more!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback