Moderat girigpolitik

Förändringarna i Sverige började med Göran Persson, när han fick storhetsvansinne, blev herrgårdsägare, och högersosse. Svenska folkets (i alla fall stora delar) av såg nog inte så stor skillnad mellan högersossarna och högerpartiet moderaterna. Till saken hör nog också att den aktivaste generationen (upp till medelåldern 45 år) är mer individualistiska än den äldre generationen, vilket också bäddade för moderaterna.

Det borde vara möjligt att kunna kombinera ökad individuellt frihet med kollektiva rättigheter.

Jag menar att ett företag som hela tiden har massor av bemanningspersonal inhyrd, borde kunna tills vidare anställa fler. Det ger fler rättigheter till individ och även kollektivet, och minskar inte lönsamheten för företaget.

Är det inte bättre att höja nivåerna i arbetslöshetsförsäkringen, än att ge överklassen lägre skatt. Dom har ju redan pengar. Mer pengar till dom som inte har så mycket, ökar köpkraften (bnp).

Varför ska långtidsarbetslösa förnedras av giriga jobbcoacher, är det inte bättre att satsa på utbildning!

Är det rimligt att fattigpensionärerna ska betala mer i skatt än den som jobbar? Jag tycker inte det, jag vet inte något annat land som har det så! Det borde vara lätt att korrigera.

Jag tycker inte heller att döende människor, som inte uppfyller vissa försäkringsvillkor,  ska hänvisas till arbetsförmedlingen, om dom inte har för avsikt att dö, inom kort. Reglerna kan hur lätt som helst skrivas om. Varför tillåts moderaterna trakassera människor på det sättet.

Det går att göra annat i f.d. välfärdslandet Sverige, men viljan finns inte hos nuvarande regering. Dom har fullt upp med att berika sig själva och sina kärnväljare, den besuttna överklassen. Småfolket är lurat igen. Tyvärr

Kommentarer
Postat av: Annika

Hittade hit igen och då ser jag att du hotat (har för avsikt) att avsluta bloggandet! Dumt!

Lika dumt som många av de nedrustningar som sker i samhället. Áldrig har väl uttrycket "man måste vara frisk för att orka vara sjuk" stämt så bra som i dessa tider...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback