Fotogenique

Nya fjollskor har inköps på slutrea, till det modesta priset, 300 kronor. Fullpris 1.200. Dom ska användas när våren kommit längre. Jag minns att jag hade ett par likadana pjucks redan på det glada 60-talet. Allt går igen! Dom kallades visst för ökenboots? De skorna slet jag bokstavligen ut! Kommer ihåg att det blev hål på ena sulan, men dom fick hänga med ändå! Av ren barmhärighet förpassades dom till slut till skokyrkogården.

Mycket snö fortfarande, men idag kring 10 grader varmt.


Vi var kattvakt i helgen. Doris heter hon och hon är fotogenique.


Här försöker hon ställa sig in och hon lyckas rätt bra med det!


Prylar kan betyda olika mycket. Denna lilla skruvmejsel plockade jag åt mig från en monter på Comdex i USA 1995, där bl.a. Bill Gates presentera Windows -95. Att operativet skulle påverka utvecklingen förstod vi på en gång. Men det blev större än så. Skruvmejseln har hängt med genom åren.


Den här anspråkslösa gröna kammen har hängt med sedan 1993. Jag fick den på hotellet Le Dome i Bryssel (vid Place Rogier) som är ett fint deco hotell. Av någon outgrundlig anledning har den inte försvunnit i hanteringen, genom åren.

Jag tycker inte att vi ska skicka några JAS till Libyen. Det kommer bara att förvärra saken. Sarkozy i Frankrike står inför val på hemmaplan och med dåliga opinionssiffror måste han få till ett krig, för att få fler röster. Det verkar vara för dålig planering kring den militära flyginsatsen avseende vad som ska göras, hur länge och när operationen vara klar mm. Jag är skeptisk till alltihopa.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback