Hillevi Engström

Om man frågar högerarbetsministern, Hillevi Engström, om det är rimligt att cirka 30% har möjlighet till A-kassa samt att nivån för ersättningen inte höjts på 10 år, svarar hon.

Vi värnar arbetslinjen, vi vill att så många som möjligt ska arbeta. Som vanligt svarar högerpartiets representanter på en annan fråga, det är deras signum!

Följdfrågan blir ungefär så här. Är det rimligt att dom som faktiskt är arbetslösa ska ha 25-50 % av tidigare lön, och ofta vara hänvisade att söka socialhjälp för egen, och för sina barns skull - för att överhuvudtaget överleva?

Hillevi Engströms svar är att vi värnar arbetslinjen, vi vill att så många som möjligt ska arbeta! Som förväntat svarar hon givetvis inte på den ställda frågan. Vem hade trott det?

Underförstått från Engström, dom som svälter ihjäl i jakten på nytt underbetalt arbete, i det högermoderata Sverige, kan vi inte ta någon hänsyn till säger/menar statsrådet, arbetsmarknadsminister, född 1963, Sollentuna, Sverige! Vem hade trott att hon och högern hade någon annan uppfattning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback