Högerstatskupp i Sverige

Högerpartiet moderaterna lurar skjortan av svenska folket! För den som orkar läsa, kan jag upplysa om att det pågår en statskupp!

Reinfeldt menar att underklassen ska jobba till 75 år! Som man, lever man väl i bästa fall något år till - tveksam om jag själv gör det, mina överlevandsgener är inte av toppklass. Från jobbet direkt till döden - för många, utan pension, tycks högern,  nu inte helt oväntat, mena. Själv kan Fredrik Reinfeldt gå i pension vid 50. Som enstaka förslag, kan man ju välja att hånskratta åt eländet, men när vi ser att nästan alla fördelningsförslag från högern utgår ifrån att ta från dom fattiga och ge till dom rika, då fastnar skrattet i halsen!

Pension vid 75 riktas ju bara till underklassen eftersom den gruppen inte fått någon utdelning vid privatisering av vård, skola, omsorg (och dithörande riskkapitalintäkter), jobbskatteavdrag och kapitalintäkter från realisationen  av övriga gemensamma tillgångar, som t.ex. Bilprovningen och Apoteket. Vidare har de sämre bemedlade givetvis ingen A-kassa om den skulle behövas. Den tog moderaterna tog bort i ett nafs. Sedan utrotade moderaterna nästan alla folkliga sjukdomar. Ingen sjukpeng till alla med cancrar, utslitna hjärtan, lungor och leder. Socialkontoret blir nästa instans för allt fler, eftersom det inte längre finns någon gemensam välfärds- och fördelningspolitik värd namnet. Småfolket kan inte heller sko sig på andras bekostnad, d.v.s. roffa åt sig pengar från andra, genom skalbolagsaffärer och likande!

Frågan är hur länge vi kan tillåta moderaterna att fullfölja sin statskupp? Inte länge till hoppas jag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback