Trolöshet mot huvudman eller allmänfarlig dumhet!

Idag är det den vita tisdagen, fettisdagen, fastlagstisdagen mm. Den gode arbetsgivaren bjöd på semlor idag. Enligt uppgift tillbakade på Stenstaden bageri. Tidningstest uppger att dessa semlor är de godaste i Sundsvall med omnejd!

Konstigt att regerigen erkänner att det är problem med dagens sjukförsäkringssystem! För ett år sedan tyckte dom att det var världens bästa system. Nu är högertokarna överkörda av riksdagen, men vägrar att lyssa på folkets vilja. Regeringen hävdar att dom har alltid har rätt förstås, även om dom uppenbarligen har fel.

Under galgen - på tisdagseftermiddagens presskonferens uttryckte sig socialförsäkringsminister Ulf Kristersson, mer diplomatiskt, med misstroendevotum mot regeringen under uppsegling!

– Jag ber verkligen om ursäkt om jag på något sätt uttryckte mig slarvigt eller att regeringen inte tar riksdagens beslut på allvar. Regeringen kommer att återkomma med sin samlade bedömning i frågan senast den 1 mars, sa Ulf Kristersson på tisdagens presskonferens.

 

Samtidigt meddelar Socialdemokraterna att de låter sig nöja med Kristerssons ursäkt, och därmed avskrivs planerna på att väcka en misstroendeförklaring.

 

– En misstroendeförklaring är inte aktuell nu när han lägger sig platt, säger Sven-Erik Österberg (S) till Aftonbladet efter Kristerssons presskonferens.

 

– Kristersson har kommit till insikt att man inte beter sig så här mot riksdagen. Finns det en beställning ska den hanteras som vanligt. Bästa sättet att nu be om ursäkt är att se till att de sjukskrivna hanteras på bästa sätt, fortsätter Österberg.

 

Själv tycker jag att moderaterna borde polisanmälas för trolöshet mot huvudman, och Sven-Erik Österberg borde anmälas till myndigheterna för allmänfarlig dumhet och avsaknad av "vänsterpolitiska insikter"!

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback